Foto: Nació Digital

El soci de l’Associació Cercle Euram Garrotxa, Marcel Coderch, responsable de l’àrea NTIC de l’entitat, ha estat nomenat nou president de l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO), càrrec que fins ara havia ocupat Arseni Gibert.

Coderch és enginyer de Telecomunicacions i professor honorífic de la Universitat Politècnica de Catalunya, i màster i doctor pel prestigiós Massachussets Institut of Tecnology. Al llarg de la seva trajectòria professional, ha estat vicepresident de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions, membre del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya i assessor del govern de la Generalitat per al desplegament de les estructures d’Estat. A nivell privat, del 1983 fins al 1998, va ser director de Noves Tecnologies i Negocis de Grupo Anava, director tècnic del diari El Sol, i va participar en el llançament de Gestevision-Tele 5. De l’any 1998 al 2006 va ser director d’Internet de Retevisión- Auna, soci fundador de TechFoundries, INOUT TV i MediaXpress.

A l’Associació Cercle Euram, la seva aportació s’ha focalitzat a treballar per assolir el desplegament de la fibra òptica a tots els polígons industrials de la comarca.