El Cercle Euram Garrotxa inicia el cicle de conferències del 2018 amb una xerrada sobre ciberseguretat

Amb l’entrada del 2018 el Cercle Euram Garrotxa inicia un cicle de conferències de màxim interès dins el món empresarial. La primera d’elles tractarà sobre un dels riscos latents més importants que poden afectar de manera molt greu les organitzacions empresarials, com és el de la ciberdelinqüència. La presa de consciència dels perills que comporta és vital dintre l’organització per definir les estratègies de seguretat que cal seguir.

1fbc45d

La conferència, titulada L’impacte de la ciberseguretat en els entorns del negoci, anirà a càrrec de Javier Fernández Martín, una de les figures més destacades d’aquest àmbit a l’Estat espanyol, arquitecte de seguretat cibernètica a Telefònica i un dels majors experts en el suport empresarial per a la protecció dels processos comercials, dades i infraestructures a través d’estratègies, pràctiques i solucions de seguretat cibernètica.
L’acte començarà aquest proper divendres 19 de gener a les 9 del matí al restaurant La Deu d’Olot amb la recollida d’acreditacions. A les 9:30 Fernández Martin pronunciarà la primera ponència sobre les noves amenaces contra la seguretat cibernètica i el seu impacte en el negoci; seguirà proposant estratègies per a l’extensió de la cultura de la ciberseguretat i exposarà diversos casos pràctics. Després d’un descans, reprendrà la conferència tractant algunes bones pràctiques, recomanacions i reflexions sobre la ciberseguretat, rere la qual, sobre 2/4 de 12, s’obrirà un torn de paraula als assistents.
La conferència és oberta a tothom, si bé està especialment destinada als directors generals de les empreses i responsables en tecnologia de la informació.

Per confirmar l’assistència prèviament, podeu trucar al 669 28 05 09 o escriure a cercle@euramgarrotxa.eu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *