Euram tanca el curs debatent sobre formació professional

Aquest divendres 13 de juliol, el cercle Euram de la Garrotxa ha fet la darrera junta abans de vacances. L’eix de la trobada dels socis s’ha centrat en la formació professional i ha comptat amb diversos convidats que, des de diferents àmbits, treballen per enfortir aquest camp d’estudis a més de garantir-ne la igualtat d’oportunitats. A banda, els diferents membres d’Euram constaten que fan falta canvis legislatius i de la mateixa administració per tal d’adaptar-se a les demandes que tenen les empreses d’incorporar personal qualificat.

Precisament, l’altre gran tema que s’ha tractat busca omplir un buit en les necessitats del personal qualificat que ha vingut a treballar a la Garrotxa. Una iniciativa que centrarà part dels esforços d’Euram el proper curs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *