Euram obre a més actors comarcals el projecte ‘Campus Garrotxa’

 

Euram Garrotxa ha celebrat aquest divendres un taller per tal de desenvolupar el projecte ‘Campus Garrotxa’. Aquesta iniciativa, que neix de les reunions del Cercle, s’ha obert ara a nous actors socials i econòmics de la comarca per tal de demanar-los el seu parer sobre com s’hauria de desenvolupar aquest concepte.

El taller s’ha desenvolupat a Zoetis, empresa que també està involucrada en la creació de Campus. Els jardins de la seva planta a la Vall de Bianya han servit avui perquè una cinquantena de persones, entre membres d’Euram i convidats, hagin treballat en una dinàmica de sis grups.

Els participants han partit d’una visió que els membres d’Euram havien tingut prèviament sobre el què ha de ser Campus Garrotxa. Ara, els participants han extret una sèrie de conclusions i propostes que s’analitzaran.

Euram vol agrair a tots els participants que hagin participat en aquesta sessió que pot ajudar a seguir reforçant la capacitat innovadora i disruptiva de la Garrotxa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *