Euram Garrotxa segueix avançant en el projecte ‘Campus Garrotxa’ en una nova junta

Els membres del Cercle Euram de la Garrotxa han celebrat aquest dilluns una nova junta extraordinària. En aquesta edició, la junta s’ha celebrat a les instal·lacions de Noel, un dels socis de l’associació.

L’eix de la jornada ha servit per fer noves passes en el desenvolupament del projecte ‘Campus Garrotxa’, una iniciativa que ha anat sorgint en juntes d’Euram des del 2015. El concepte ha anat evolucionant des d’aleshores i la seva creació s’ha convertit en una prioritat pels membres.

La jornada ha partit del taller que el passat 14 de setembre es va fer a la planta de Zoetis a la Vall de Bianya oberta a altres actors comarcals i ha definit els objectius després d’un recordatori de tot el procés fet fins ara de la mà del president d’Euram, Òscar Rodríguez. En aquesta sessió també hi ha participat un nou membre del cercle, el Grup Oliveras amb la presència d’Isabel Oliveras.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *